MRS FENIKS

Hallo ik ben Mrs. Feniks.

Ik ben een 48-jarige meesteres, die voldoende ervaring heeft in het spelen van dit prachtige spel. Samen met mijn eigen sub beleef ik vaak mooie momenten. Die momenten wil ik jou ook laten beleven in het BDSM-Paradijs.

Je bent ten alle tijden welkom om een afspraak te maken via het contactformulier. Begin met het respect jezelf eerst fatsoenlijk voor te stellen aan mij. Dit zodat ik ook weet met wie ik te maken heb.

Let op!
Ik doe dit als hobby, niet commercieel, en ook niet vaak. Ook voor mij als meesteres moet het echt leuk blijven.

Interesses en mogelijkheden.

Iedereen is verschillend, en iedereen heeft zijn eigen fantasieën. Er zijn een heleboel mogelijkheden tijdens een sessie, en ik heb ook een zeer brede interesse. Ik hou van afwisseling, dit zorgt ervoor dat ik iedere sessie bijzonder kan maken. Al mijn sessies zijn maatwerk, dat wil zeggen dat alle handelingen worden aangepast op wat jij aan kan. Het maakt dus niet uit of je een lage of hoge pijngrens hebt, en het maakt me ook niet uit of je veel of weinig ervaring hebt.

Wat is er mogelijk?

De mogelijkheden die ik hier neerzet, zijn dingen die ik met veel plezier en passie doe. Ik zal nooit dingen doen die ik niet leuk vind. Zo blijf ik eerlijk en oprecht, wat voor mij de basis is in BDSM. Dit past ook het beste bij de visie die ik heb op BDSM en FemDom. De lijst van mogelijkheden die op deze pagina worden benoemd is zeker niet compleet. Staat jouw fantasie er niet tussen, neem contact met me op om te bespreken of jouw fantasie mogelijk is. Veel kan namelijk maar is niet benoemd.

Een greep uit de mogelijkheden:

Aanbidding: voeten, laarzen, pumps, hakken
Anaal Spel & Strap-On
Bondage
CBT & Ballbusting
Dokter spel
Discipline & Dienstbaarheid
Extreme Tease & Denial
Face-Sitting
FemDom
Fetish: lak, leer, latex, panty’s
Fisting
Sub training
Kaarsvet
Kietelen & Knijpen
Klemmen en Gewichten
Kuisheid & Keyholding
Lijfstraffen: spanking, paddles, floggers, zwepen, crops, canes & bullwhips
Media: (Anoniem) Foto & Film materiaal van Sessie
Mind-Fucking
Mummificatie
Objectificatie
Orgasme Controle & Edging
Rollenspel
Sensory Deprivation: blinddoek, knevels, maskers
Sensory Stimulation (zintuigen stimuleren)
Sissificatie & Travestie
Tepelspel
Trampling
Vernedering & Intimidatie

Vraag gerust naar je eigen  fantasie via onderstaand contactformulier. Let op dit is een rechtstreeks contact met mij als meesteres. Dus geen informatie over het gebruiken van bdsm-speelparadijs formulier. Dat kunt u via het menu onder contact aanvragen.

Wat is niet mogelijk?

Ik heb duidelijke grenzen. Met deze grenzen geef ik aan wat ik niet doe. De zaken hieronder zijn dingen die ik niet doe of ga doen. Het maakt me niet uit met hoeveel geld je me over denkt te kunnen halen. Het antwoord is Nee. Mij vragen over mijn grenzen te gaan zie ik als disrespect. Mijn grenzen respectloos behandelen leid ertoe dat ik niet met je afspreek en geen contact met je wens. Abrupt afbreken van een spel, kan dan ook het gevolg hiervan zijn.

Niet mogelijk is:

Alle intieme handelingen bij mij uit jullie eigen initiatief
Alles gerelateerd aan kinderen of echte dieren
Unsafe Play
Ontlasting en dergelijke

Afspreken:

Wanneer je een afspraak met mij maakt, kan je zelf aangeven hoe lang je wil spelen. Het bespreken van wensen, het douchen voor en eventueel na de sessie en de nabespreking worden niet meegerekend tot de speelduur.

De minimale duur van een spel is anderhalf uur, de maximale duur bepaal jij in overleg met mij. Sommige sessies zijn alleen mogelijk bij een langere spelduur. Wanneer je specifieke wensen hebt, kun je het beste contact met mij opnemen om de wensen en sessie duur te bespreken. De vergoeding in onkosten die ik vraag, is voor anderhalf uur € 150,–

Download lege checklist in word
Download lege checklist in excel

Contact de meesteres rechtstreeks, stuur eventueel je checklist mee:

  MOGELIJKHEDEN binnen handbereik

  Discrete locatie

  Een discreet onderkomen voor al uw speelmomenten.

  Materialen voor ieder spel

  Pro spelmateriaal maakt uw spel compleet en succesvol.

  Mrs Feniks

  Een onvergetelijke sessie met Mrs Feniks?

  Normaal woonhuis

  Inpandige speelplek in een normaal woonhuis.

  Linken naar spelpartners

  Uw favoriete spelpartner binnen handbereik.

  Alleen onkosten vergoeden

  Geen dure locatie, maar een onkostenvergoeding per uur.